Την προσοχή τους στις υποχρεώσεις που έχουν στο πρωτάθλημα στρέφουν πλέον στον ΟΦΗ μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την κρητική ομάδα ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο ματς το Σάββατο στις 7.30 μ.μ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» αλλά στο στρατόπεδο του ΟΦΗ υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση.

Η μίνι προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε την Πέμπτη το μεσημέρι με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό να ακολουθούν πρόγραμμα χαλάρωσης και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Τα προβλήματα για την αναμέτρηση του Σαββάτου δεν λείπουν πάντως για τον Νίκο Αναστόπουλο που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να έχει στην διάθεση του, τους Σαχσανίδη και Γαλανόπουλο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με τον πρώτο να έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς και τον δεύτερο να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Η συμμετοχή του Σαχσανίδη είναι εξαιρετικά αμφίβολη στο ματς ενώ ο Γαλανόπουλος έχει περισσότερες πιθανότητες να δώσει το παρόν. Όσο για τον Μάντζιο η αλλαγή του απέναντι στον Ολυμπιακό έγινε περισσότερο για λόγους ξεκούρασης αφού ένιωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ματς και βγήκε για να προφυλαχθεί.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου την Παρασκευή στις 5 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ».

Επαγγελματίας ο Γιαγκιόζης

Την ίδια ώρα ο τραυματισμός του Σαχσανίδη σε συνδυασμό και με την περιπέτεια με το ντόπινγκ που περνάει ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης και έχει τεθεί νοκ- άουτ από το ματς με τους «πράσινους» ανάγκασαν τον ΟΦΗ να κάνει επαγγελματία τον 17χρονο τερματοφύλακα της ομάδας Κ20 Γιώργο Γιαγκιόζη.

Αυτό έγινε καθώς η κρητική ομάδα εν όψει Παναθηναϊκού είχε μείνει με μόνο ένα διαθέσιμο τερματοφύλακα και αυτός είναι ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ που όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στους «πράσινους» .

Όσο για τον Γιαγκιόζη ο 17χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε από σήμερα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Γιαγκιόζη υπάρχει πολύ καλή άποψη από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ και στα συν του είναι το γεγονός ότι ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας που έγινε στα μέσα Αυγούστου στο Καρπενήσι . Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας είχε κληθεί πρόσφατα και στην Εθνική ομάδα των Παίδων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook