Με μια προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» οι παίκτες του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο πολύ δύσκολο παιχνίδι (7.30 μ.μ Novasports 1) με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

O Nίκος Αναστόπουλος είδε με ικανοποίηση στην τελευταία προπόνηση τόσο τον Σαχσανίδη όσο και τον Γαλανόπουλο να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται αμφότεροι στη διάθεση του για το ματς με τους «πράσινους».

Ειδικά για τον Σαχσανίδη η ανακούφιση του Αναστόπουλου ήταν πολύ μεγάλη καθώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα μετά την περιπέτεια του Βεζυρίδη με το ντόπινγκ και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κινδύνευε να μείνει με ένα τερματοφύλακα τον Ξενοδόχοφ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό τον λόγω μέσα στις επόμενες ημέρες και προκειμένου να μην παρουσιαστεί νέο πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ο 17χρονος τερματοφύλακας της Κ20 του ΟΦΗ Γιώργος Γιαγκιόζης και θα αποτελέσει τον τρίτο γκολκίπερ της ομάδας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα στα της σημερινής προπόνησης τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μπόλζινταρ Μποντόρ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή όπως και οι Βεζυρίδης, Ζαχαράκης, Νύκταρης και Μονιάκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι :
Σαχσανίδης, Ξενοδόχωφ, Βάντο, Ταυλαρίδης, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Μπούρμπος, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής.

Όσο για τον νεαρό Γιαγκιόζη αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του και να γίνει επαγγελματίας από την επόμενη εβδομάδα από την στιγμή που ο Σαχσανίδης έδειξε ότι είναι καλά για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα ο τεχνικός του ΟΦΗ σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ίσως κάνει δύο με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σαχσανίδης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά έχει προβάδισμα ο Μπούρμπος αντί του Γαλανόπουλου, αριστερά την θέση διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες Πίτσος και Βάντο , ενώ στα στόπερ θα βρίσκονται οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς , ενώ την θέση σε ρόλο οργανωτή θα πάρει ένας εκ των Χόρχε η Ζόρντι Λόπεθ. Όσο για την επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook