Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΟΑΧ:
Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο η Μαθιουδάκη Γιολένα έπαιξε το καλύτερο τένις και αυτή την φορά κατάκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 14 με αντίπαλο την Γκόγκου Κ. (Σούδας) με σκορ 6/4 6/1. Νωρίτερα στον ημιτελικό είχε επικρατήσει με σκορ 6/3 6/3 της άλλης αθλήτριας του Ο.Α.Χ. Ναούμ Μαρίας, που μετά την 2η θέση στα 16άρια κατέλαβε και την 3η θέση στα 14άρια αποδεικνύοντας την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.
Στην ίδια κατηγορία η Ξηρογιάννη Ματίνα έφτασε ως τους 8 νικώντας σ’ ένα καλό παιχνίδι την μικρή Κοκκινάκη Ευγενία στο match tie break 10/7. Εκεί  αποκλείστηκε από την Ναούμ. Επίσης η Κοκκινάκη Ευαγγελία δυσκόλεψε πολύ την Γκόγκου στο 2ο γύρο παίρνοντας της το 2ο σετ. Επίσης συμμετείχαν για τον Ο.Α.Χ. η Ξυλάκη Μαρίνα, Μοσχονά Γκλόρια και Μιουμπή Κωνσταντίνα όπου αποκλείστηκαν στο 1ο τους παιχνίδι. 
Στα αγόρια αυτή την φορά ξεχώρισε ο Ναούμ Σπύρος, ο οποίος έφτασε στον τελικό με αντίπαλο τον Βουλγαράκη (Σούδας) και αν και πήρε το 1ο σετ 7/5 και έχασε το 2ο 2/6 πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά ηττήθηκε με 2/6 στο 3ο. Νωρίτερα είχε επικρατήσει εύκολα του Νικολακάκη (Ηράκλειο) με 6/4 6/2. Την 3η θέση κατέλαβε αυτή την φορά ο Σχοινοπλοκάκης Κωνσταντίνος που βγήκε νικητής στην 3η αναμέτρηση του για φέτος με τον συναθλητή του Αρετάκη Γιάννη τον οποίο και νίκησε στο 3ο σετ με 10/6. Στον ημιτελικό ο αθλητής του Ο.Α.Χ. ηττήθηκε από τον Βουλγαράκη με 4/6 3/6. Εκτός από τον Αρετάκη στην 8άδα έφτασε και ο Κρασουδάκης Γιάννης επικρατώντας του Κατσαγκόλη (Ιεράπετρας) 5/3 4/1. Ο Τσιβουράκης Αντώνης πέτυχε 1 νίκη και ηττήθηκε στον 2ο αγώνα και ο Αλεξάκης Πέτρος αποκλέιστηκε στο 1ο του παιχνίδι. Ξηρογιάννη Ελένη, Ναούμ Μαρία, Ναούμ Σπύρος, Αρετάκης Γιάννης και Κηπουρός Σταύρος θα αγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook