Ο Αστέρας Μανολιόπουλου έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α\’ ΕΠΣΧ μετά την επικράτησή του με 4-3 απέναντι στην Κορωνίδα, στο γήπεδο του Πλατανιά.
Η ομάδα του Δήμου Πλατανιά χρειάζεται μαθηματικά δύο βαθμούς ακόμα για να παραμείνει στην κατηγορία, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα Χανιά θα έχουν εκπρόσωπο στο Περιφερειακό και του χρόνου και δεν θα υποβιβαστεί και τρίτη ομάδα από την Α\’ ΕΠΣΧ.
Ο Μπαρζούκοφ στο 14\’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο 18\’ ο Τζανουκάκης και να φτάσει το σκορ στο 4-1 με τα γκολ των Αργύρη (23\’ και 61\’) και Μαυρομάτη (30\’). Η ομάδα του Βάμου μείωσε την έκταση της ήττας της με γκολ των Φλορίν (80\’) και Τζαγκαράκη (85\’).
Στις Καλύβες την ίδια ώρα ο Τιτάν έπαιρνε \”φιλί-ζωής\” απέναντι στην Θύελλα Καλάθενων, την οποία κέρδισε 1-0 με γκολ του Γκλέντι από το 13\’, στέλνοντας την στη Β\’ ΕΠΣΧ μετά από αρκετά χρόνια. Βέβαια και οι \”κιτρινόμαυροι\” χρειάζονται ένα… θαύμα για να καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Στα Καθιανά το γκολ του Λειβαδιτάκη στο 70\’ χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Πανακρωτηριακό απέναντι στη Δόξα Παχιανών, η οποία αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook