«Τα καλά» τους βάζουν τα αεροδρόμια σε Γλασκώβη και Χανιά για να εγκαινιάσουν την έναρξη των νέων διαδρομών πτήσεων τσάρτερ για την τουριστικής σεζόν του 2012.

Το μοντέρνο αεροδρόμιο στη Γλασκώβη την Παρασκευή γέμισε με «νότες» από την Αρχαία Ελλάδα (όπως φαίνεται και στη φωτό) για να γιορτάσει όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του Αεροδρομίου την «έναρξη του μεγαλύτερου θερινού προγράμματος αεροπορικών δρομολογίων που ξεκινάει την Κυριακή με την πρώτη πτήση τσάρτερ από την Ryanair με προορισμό τα Χανιά»

     

               \"\"

                  (φωτό από την τελετή με άρωμα αρχαίας Ελλάδας στο Αεροδρόμιο της Γλασκώβης)

«Το νοτιότερο νησί της Ευρώπης, λούζεται από ήλιο τη μεγαλύτερη διάρκεια του χρόνου. Έχει τα πάντα – μεγάλες παραλίες, θεσπέσια ορεινά χωριά, έντονη νυχτερινή ζωή. Τον Απρίλιο και τον Μάιο η θερμοκρασία θα φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου, τέλεια για μια χαλαρωτική πρόβα πριν το καλοκαίρι» αναφέρει η ανακοίνωση του Αεροδρομίου για την Κρήτη με αφορμή τη τελετή έναρξης των πτήσεων προς Χανιά.

«Τον Απρίλιο θα μπορείτε να βρεθείτε στα Χανιά μόλις με £15.99 , συμπεριλαμβανομένων και των φόρων» ενημερώνουν τους πολίτες της Σκωτίας οι υπεύθυνοι του Αεροδρομίου προτρέποντάς τους να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές για να βρεθούν για διακοπές στη Κρήτη.

Τελετή υποδοχής στα Χανιά

Τα καλά του θα φορέσει σήμερα και το Αεροδρόμιο των Χανίων.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Χανίων, το ΕΒΕ Χανίων και συλλογικοί φορείς θα πραγματοποιήσουν σήμερα, στις 10.00 το πρωί, στο αεροδρόμιο \”Δασκαλογιάννης\” τελετή υποδοχής με αφορμή την άφιξη των πρώτων πτήσεων τσάρτερ της Ryanair για το έτος 2012

Καλή αρχή για όλους. Για τους τουρίστες που επωφελούνται από τις χαμηλές τιμές και την τοπική οικονομία που περιμένει να πάρει ανάσα από την τόνωση της τουριστικής κίνησης

Flashenws.gr/ Ελένη Ζουμαδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook