Η πανέμορφη Jenna Talackova είχε φιλοδοξία να γίνει η Μις Καναδάς ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανακηρύχθηκε Μις Βανκούβερ αλλά το ταξίδι της στον χώρο της ομορφιάς σταμάτησε εκεί γιατί αποκαλύφθηκε το μυστικό της. Η ξανθιά, εντυπωσιακή κοπέλα είχε γεννηθεί ως αγόρι και είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Στην υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής είχε υπογράψει ότι είναι «φυσική ομορφιά» κάτι που καταμαρτυρήθηκε και από τους κριτές, ωστόσο δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποκλειστεί από τον τελικό και τη συνέχεια του διαγωνισμού καθώς θα αντίκειτο στους κανόνες.

\"\"

\"\"

Όπως τόνισε η διευθύντρια της διοργάνωσης Miss Universe Canada, η Talackova είχε ισχυριστεί ότι ήταν γεννημένη κοπέλα όταν συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

\"\"

Όταν η γυναίκα υποψιάστηκε την 23χρονη, την ξεμπρόστιασε κι εκείνη παραδέχθηκε ότι είχε γεννηθεί αγόρι. Παρά τις ικεσίες της να μην την αποκλείσουν, η απόφαση ήταν ομόφωνη κι ελήφθη την ίδια μέρα της αποκάλυψης. Το βίντεο είναι από παλαιότερη συμμετοχή της Talackova σε διεθνή διαγωνισμό.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook