Ονομάζεται Ζίονα Χάνα, έχει 39 συζύγους, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, αλλά όπως φαίνεται δεν του είναι αρκετά.

Το σπίτι του είναι μια πολυκατοικία, το γεύμα της ημέρας περιλαμβάνει τουλάχιστον 30 κοτόπουλα και η χρήση του μπάνιου γίνεται βάση αυστηρού προγράμματος για όλους.

Αυτή η υπερμεγέθης οικογένεια, με αρχηγό τον Χάνα, αναφέρει η γερμανική Süddeutsche Zeitung, είναι αποτέλεσμα μιας αίρεσης, που ηγείται ο ίδιος ο πατέρας της οικογένειας. Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν θα ήθελε ακόμη και σήμερα «να πει όχι» σε μια γυναίκα που ζητάει τη… βοήθειά του.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει ο Χάνα, η δημιουργία της οικογένειας στηρίχτηκε κατά πολύ σε ένα περίεργο είδος «φιλανθρωπίας»… Δεν ήταν η αγάπη ο λόγος του παντρευόταν αλλά ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στις γυναίκες που του ζητούσαν να γίνουν σύντροφοί του, για να μπορέσουν να έχουν ένα «σπιτικό» και ένα «πιάτο φαϊ», αναφέρει στη γερμανική εφημερίδα.

Πώς συντηρεί την οικογένεια; Ο Χάνα είναι επιπλοποιός και συγχρόνως ιδιοκτήτης και μιας φυτείας με μπανάνες. Τέλος, αν και ζει σε περιοχή όπου απαγορεύεται η πολυγαμία, παρόλα αυτά προς το παρόν δεν φαίνεται, όλως περιέργως, να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook