Μάχη με το χρόνο δίνουν οι άνθρωποι προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες υπογραφές που χρειάζονται τόσο από το υπάρχον ρόστερ όσο και από τους παίκτες και τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της κρητικής ομάδας.

Στο κόκκινο βρίσκονται δύο περιπτώσεις που πρέπει να κλείσουν οπωσδήποτε μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτές αφορούν τον Κώστα Σταυρακάκη και τον Αλέξη Κασμερίδη που έχουν ζητήσει κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ και η υπόθεση τους εκδικάζεται την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με τους δύο παίκτες αυτή την στιγμή υπάρχει μαι διαφορά της τάξεως των 5.000 ευρώ που δεν είναι μεγάλη αλλά πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ προσφέρει στους παίκτες ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ την ίδια ώρα που οι απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών για να αποσύρουν την αίτηση τους για κατάπτωση της εγγυητικής του ΟΦΗ φτάνουν στις 20.000 ευρώ. Οι επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ και όλοι αισιοδοξούν ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος αφού αν εκδικαστεί η υπόθεση ο ΟΦΗ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες περίπου 18 περιπτώσεις πρώην παικτών και ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από την κρητική ομάδα και έχουν κερδίσει την προσφυγή τους, ζητώντας χρήματα για να βάλουν την υπογραφή τους για την αδειοδότηση .
Μέχρι στιγμής η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει κλείσει πεντε ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν τους Νίκο Γκουλή, Βασίλη Ρόβα, Ερόλ Μπουλούτ, Πλάτωνα Καρακατσάνη και Μανώλη Ψωμά.

Από εκεί και πέρα κοντά σε συμφωνία βρίσκονται με την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ οι Ράϊνερ Μάουρερ , Φάμπιαν Γκέρμπερ, Αντώνης Νατσούρας και Φράντς Μπερτίν .

Σημαντικές δυσκολίες παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των Κοσμίν Μπαρκαουάν και Πιότρ Βλόνταρτσικ με τον Ρουμάνο να ζητάει 60.000 ευρώ ακατέβατα για να υπογράψει και τον Πολωνό επιθετικό απο την μεριά του να απαιτεί 65.000 ευρώ για να βάλει την υπογραφή του για την αδειοδότηση.

Από εκεί και πέρα ανοιχτές είναι οι υποθέσεις των Σφακιανάκη, Αγρίτη, Κατσικογιάννη, Ρούσεφ, Κιάσσου, Μπαρτζώκα στους οποίους η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προτείνει ένα συγκεκριμένο ποσό ως έναντι των οφειλών που υπάρχουν προς το μέρος τους αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τελική συμφωνία μαζί τους.

Υπάρχουν και τα αγωνιστικά

Μέσα στο σωρό αυτό των προβλημάτων υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι και το ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε σήμερα με αρκετά προβλήματα. Οι Σαχσανίδης, Σίσιτς και Μποντόρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με τους δύο πρώτους να έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον Ούγγρο μέσο να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα υπάρχουν δύο δεδομένες απουσίες από τιμωρίες καθώς θα λείψουν οι Χόρχε Λόπεθ και Μπούρμπος που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Κάρτες συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Βερόν (4) με τον Παπουλή (7). Και οι δύο τους θα μείνουν εκτός από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα ενώ ο Παπουλής θα λείψει και απο το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Για την Τρίτη ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του ΟΦΗ πέρα από τον Γιώργο Γιαγκιόζη μετέχει από σήμερα και ο τερματοφύλακας της Κ17 του ΟΦΗ Σταύρος Μπρόκος.

Ευχές σε ΑΠΟΕΛ για νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μ.

Τις ευχές της για ένα θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο παιχνίδι που έχει την Τρίτη για τους «8» του Champions League ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ με επίσημη ανακοίνωση της , την οποία απέστελει και στον Κυπριακό σύλλογο.

Η ανακοίνωση αναφέρει :
«Ο Ο.Φ.Η., κομμάτι του νησιώτικου Ελληνισμού, περήφανος παρακολουθεί την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ΕΛΛΗΝΩΝ της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
Όλοι οι φίλοι του αθλητισμού διδασκόμαστε από την πορεία σας.
Με τον αγώνα σας και την πίστη σʼ αυτό που κάνετε, δείχνετε σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες.
Η σκέψη και οι ευχές όλων των Κρητικών είναι μαζί σας!

Με τιμή
Διοικούσα Επιτροπή Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.»

Στις 7μ.μ το ματς με τον Ολυμπιακό

Όσον αφορά τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ορίστηκε τελικά να διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα αντί στις 4.30 μ.μ όπως είχε αρχικά οριστεί στις 4 Απριλίου.

Στις 4.30 μ.μ θα γίνει τελικά ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook