Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, έχει γίνει το απόλυτο talk of the town τις τελευταίες εβδομάδες. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού που δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο της…Τασούλας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η Μαρία Διακοπαναγιώτου έχει μια λαμπρή πορεία στην ηθοποιία, στο πλάι σημαντικών καλλιτεχνών. Όσοι την ξέρουν λένε ότι είναι άνθρωπος «έξω καρδιά» από αυτούς που δεν μπήκαν στο χώρο για να υπογράψουν αυτόγραφα, αλλά επειδή την τριβέλιζε το «σαράκι» της υποκριτικής, σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα. Σε ηλικία 18 ετών ήδη έπαιξε στο «Η Μύριελ παντρεύεται» του P.J.Morgan, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Safe Sex, αλλά και το Παρά Πέντε, ενώ με την καθοδήγηση της Εβελίνας Παπούλια ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο χορό και το τραγούδι, μπαίνοντας και στο χώρο του μιούζικαλ.

\"\"

Η 30χρονη ηθοποιός μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από μία διαφήμιση ξέρει όμως πολύ καλά ότι για να σταθεί κάποιος στο χώρο χρειάζονται πολλά περισσότερα πράγματα από μία εξωτερική εμφάνιση.

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook