Πουλούσαν τις φιάλες με τα ποτά που έκλεβαν από μια κάβα οινοπνευματωδών ποτών την οποία είχαν κυριολεκτικά ρημάξει ένας 32χρονος και ένας 42χρονος που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο από Αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι οι δύο δράστες αφαίρεσαν  από κατάστημα εμπορίας τροφίμων  41χρονου δώδεκα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 80 ευρώ περίπου.

Οι δύο άνδρες ακινητοποιήθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σημείο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αφαιρεθέντα είδη καθώς και ένας μεταλλικός κόπτης.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους, οι δράστες  πάντοτε από κοινού, αφαιρώντας με τον κόπτη τον αντικλεπτικό μηχανισμό, αφαίρεσαν από την προαναφερόμενη επιχείρηση, ανά διαστήματα, μεγάλο αριθμό φιαλών οινοπνευματωδών ποτών.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν, συνολικά 1580 φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 25.000 ευρώ περίπου.

Επιπλέον προέκυψε ότι, τις ανωτέρω αφαιρεθείσες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τις διέθεταν προς κατανάλωση σε θαμώνες σε κατάστημα καφέ – μπαρ, ιδιοκτησίας 42χρονου συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook