Το να περάσει μια εβδομάδα και ο Νίκος Καραγεωργίου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι είναι πλέον που αποτελεί είδηση καθώς και για το ματς με τον Ατρόμητο η προετοιμασία άρχισε με μικροπροβλήματα .

Και αυτό γιατί στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης τέσσερεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Ολίσε, Τζούνιορ, Λεάλ, και Μπρούνο.

Και αν για τους δύο πρώτους η απουσία τους από το κανονικό πρόγραμμα θεωρείται δικαιολογημένη καθώς είναι τιμωρημένοι για το ματς της Κυριακής και ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης για να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς, για τους Λεάλ και Μπρούνο δεν ισχύει το ίδιο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που έχει εμφανιστεί υπέρ του δέοντος επιρεπής στους μικροτραυματισμούς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έκανε ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς , ενώ ο Μπρούνο εξακολουθεί να έχει και αυτός ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα φανεί από την προπόνηση της Πέμπτης που θα γίνει στις 5 το απόγευμα.

Στο πλευρό του Εργοτέλη και η ΕΠΣΗ

Στο μεταξύ η κινητοποίηση ώστε να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή στο ματς με τον Ατρόμητο συνεχίζεται και μετά την ΕΠΣΡεθύμνου και η ΕΠΣΗρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της Κρήτης να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

Στην ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ αναφέρει :

«Την Κυριακή στο πρόσωπο του Εργοτέλη αγωνίζεται το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης.
Όλοι την Κυριακή στις 19:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξουμε τον Εργοτέλη στον κρίσιμο αγώνα με τον Ατρόμητο.
Στηρίζουμε τον Εργοτέλη – Στηρίζουμε το Κρητικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook