Για την Βυρηττό του Λιβάνου θα αναχωρήσει την Δευτέρα 2 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Κατά την τριήμερη παραμονή στον Λίβανο ο Περιφερειάρχης Κρήτης πρόκειται να έχει επαφές με τρείς Υπουργούς της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με τους Υπουργούς Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τηλεπικοινωνιών με στόχο να ‘ανοίξει’ η αγορά της Βυρηττού στα Κρητικά προϊόντα, όπως επίσης να προσελκύσει το νησί τουρισμό από την Αραβική χώρα.

Θα υπάρξει ακόμη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Λιβάνου Ηλία Άουντι.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενόψει του συγκεκριμένου ταξιδιού «ανοίγουμε ένα ‘παράθυρο’ μέσω Λιβάνου στον Αραβικό κόσμο με κύριο στόχο την τουριστική προβολή της Κρήτης όπως επίσης να ενισχύσουμε τις Κρητικές εξαγωγές προϊόντων».

Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης «με την επίσκεψη αυτή συνεχίζουμε την πολιτική που έχουμε ξεκινήσει για την ενιαία προβολή και εξωστρέφεια της Κρήτης. Πολιτική που ήδη αποδίδει καρπούς αν λάβουμε υπόψιν τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε πρόσφατα από Ρωσία και Ουκρανία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook