Σε μαζικές εκδηλώσεις και αποκλεισμούς προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους και να προβληματίσουν τους αρμόδιους φορείς σχετικά με τη διευθέτηση των αυθαιρέτων, σχεδιάζει να προχωρήσει ο Σύλλογος Οικιστών Εκτός Σχεδίου Πόλης.

Τα μέλη του Συλλόγου που βρέθηκαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τον ζήτημα των προστίμων σε όσους έχουν χτίσει εκτός του σχεδίου πόλεως στο Ηράκλειο, καθώς το \”πάγωμα\” των εισπράξεών τους είναι προσωρινό.

Ο Δήμος έχει ήδη έτοιμα 480 ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που ξεπερνούν τα 7εκατ. ευρώ ενώ περιμένει τις οδηγίες του Αρμόδιο Υπουργείο για το εάν και πότε θα ξεκινήσει η είσπραξη των προστίμων.

Στη συνέλευση επίσης της γενικής συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν εκλογές που ανέδειξαν τη νέα διοίκηση του Συλλόγου, όπου κατά σειρά πλειοψηφίας έχουν ως εξής:

Οι Μιχάλης Βλαχάκης, Λευτέρης Ζαχαριάκης, Πέτρος Σανταμούρης, Μανόλης Ζερβάκης, Γιάννης Κυσανδράκης, Ανδρέας Σκουλάς , Μιχάλης Σαβουιδάκης Δημήτρης Πετράκης, Γιάννης Πανούσης. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Γιώργος Παπαματθαιάκης, Γιώργος Κοζυράκης Νίκος Σταθάκης. Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Μαρία Παπαμώρου, Μανόλης Μπριτζολάκης, Μανόλης Μπελαδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook