Πόσο μεθυσμένος πρέπει να είναι κανείς για να τραγουδήσει ολόκληρο το  Bohemian Rhapsody των Queen σε περιπολικό, γεμάτο αστυνομικούς, που έχουν  αναλάβει να τον οδηγήσουν  στο αστυνομικό τμήμα;

Καλά φανταστήκατε...πρέπει να είναι πραγματικά "κουρούμπελο". Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στην Edson της Alberta στον Καναδά.

Αρχικά προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς πως τον έπιασαν άδικα. "Δεν έκανα τίποτα", λέει, "Αλλά δεν έχει σημασία"

.

Μάλλον εκεί γίνεται ο συνειρμός με το στίχο "Nothing really matters" από το κομμάτι των Queen. Έτσι, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής αρχίζει μία πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση!

Στη συνέχεια για να τους πείσει βγάζει τα γυαλιά του και αρχίζει να τραγουδά με άψογη απόδοση το γνωστό τραγούδι των Queen.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού και φυσικά όταν ανέβηκε στο διαδίκτυο προκάλεσε, όπως αναμενόταν πανζουρλισμό.

 

...και ενώ συνεχίζει να τραγουδά αναρωτιέται εάν θα τον αφήσουν να φύγει λέγοντας στους αστυνομικούς "Θα με αφήσεις να φύγω; Θα με αφήσεις να φύγω;"

Την ώρα που τελειώνει το τραγούδι ρωτάει αν θα του φορέσουν χειροπέδες.

"Θα είσαι βίαιος;" του απαντά ο αστυνομικός.

Η απάντηση είναι απλά θεϊκή "Physical violence is the least of my priorities…" (Η σωματική βία δεν είναι στις προτεραιότητές μου")  πριν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο.


news247.gr