Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη απέστειλε η βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Κουρουπάκη, με αφορμή την αναβολή στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Υποδομές Κρήτης Α.Ε».

Όπως επισημαίνει η κ. Κουρουπάκη

«Κύριε Βορίδη,

Πραγματικά, η φημολογία για την επανεξέταση του θέματος τοποθέτησης μελών στο Δ.Σ. της «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.» ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας καθώς για ακόμη μία φορά αναβλήθηκε η σύστασή του.

Πόσο ακόμη θα διαβουλεύεστε, κύριε Υπουργέ, με τους εκάστοτε κομματικούς εκπροσώπους, του εκάστοτε κομματικού χώρου στον οποίο κάθε φορά επιλέγετε να ανήκετε;

Είναι κρίμα να αναβάλλετε ένα έργο πνοής για την Κρήτη εξαιτίας μικροπολιτικών πρακτικών και προσωπικών αντιφάσεων. Η σοβαρότητα του θέματος επιτάσσει να ανακοινώσετε σήμερα την τελική και αμετάκλητη σύνθεση του Συμβουλίου όπως πλειστάκις έχετε υποσχεθεί σε όλους τους εκπροσώπους του λαού της Κρήτης ευτελίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το θεσμό.

Όμως, εμείς κύριε Βορίδη, ως Κρητικοί έχουμε λόγο τιμής και συνέπειας.

Δεν συμμετέχουμε στην προσωπική σας παράσταση, δεν κοροϊδεύουμε τον λαό και δεν υποκρινόμαστε.

Έχουμε διαβεβαιώσει τους Κρητικούς για τη σύσταση της εταιρείας όσες φορές εσείς και οι προκάτοχοί σας, μας το υποσχεθήκατε και απαιτούμε να τηρήσετε για μια φορά τον λόγο σας.

Προτείνω δε, για να αποφύγετε την περαιτέρω καθυστέρηση και αφού συνεκτιμήσετε την ικανότητα, την εμπειρία και την κατάρτιση των υποψηφίων, να συμπληρώσετε το Δ.Σ. με την τοποθέτηση της κυρίας Ελένης Μπρεδάκη που διαθέτει όλα τα παραπάνω προσόντα.

Κύριε Υπουργέ, οι μέρες είναι κρίσιμες και οι καιροί δύσκολοι!

Επιτέλους, μην ευνοείτε άλλο την άδικη μοίρα που έχει συνδέσει την τόσο ποθητή εταιρεία στην Κρήτη με την αναποτελεσματικότητα, την αυτοκαταστροφή και την ανυπαρξία προσώπων\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook