Ο Σάκης Παντελίδης θα αποτελέσει τον συνεργάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του Πλατανιά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, όπως ανακοίνωσε η χανιώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Παντελίδη:
\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, αναλαμβάνει ο κύριος Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης. Ο κύριος Παντελίδης είναι 36 ετών (13/5/76), πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ-Α.Π.Θ. και τον τελευταίο 1 χρόνο εργαζόταν στον Πανσερραϊκό. Προηγούμενές του ομάδες ήταν ο Πανθρακικός, ο Παναιτωλικός, ο Πιερικός, ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Κατερίνης.\”

Επικεφαλής της αποστολής ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιος Βαρουξάκης, θα είναι επικεφαλής της αποστολής των \”ερυθρολεύκων\” που αναχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από τα Χανιά. 
Ο νέος τεχνικός Γιάννης Χατζηνικολάου στο ντεμπούτο του δεν θα έχει στη διάθεσή του, πέρα των τιμωρημένων Δέντσα και Παληγεώργο, ούτε τον τραυματία Δράμι.

Κατά συνέπεια, η αποστολή είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γκολέμης, Τζανής, Ραπτάκης, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Παπαζούδης, Μανουσάκης, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Δρακάκης, Χαϊκάλης και Ναζλίδης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook