«Δεν ήθελα να μαθευτεί η περιπέτεια της υγείας μου γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στον Πέτρο Κωστόπουλο…

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! «Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο χειρουργείο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή, που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο που κάθισα την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα… Ευτυχώς πέτυχε, γιατί ήταν μία πού δύσκολη επέμβαση και τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συμβαίνει τίποτε κουρεμένος και από τις δύο πλευρές του κεφαλιού με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε ότι είμαι τρελός που σηκώθηκα και πήγα να κάνω δελτίο.

Ο ήδη πατέρας τριών αγοριών Νίκος Χατζηνικολάου, γεμάτος χαρά εξομολογήθηκε ότι περιμένει πιθανότατα την πρώτη του κόρη! «Ενώ ο γιατρός της Κρίστυ της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%», καταλήγοντας πως: «με το που το έμαθα, της είπα να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη».

Τέλος, εξομολογήθηκε πως το βράδυ των εκλογών θα είναι σε τηλεοπτικό σταθμό! «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ίσως ο Θεός με λυπήθηκε και με άφησε έξω από τα δελτία ειδήσεων αυτή την περίοδο γιατί αυτή την περίοδο, περίοδο βαθιάς κρίσης, η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας».

aggelioforos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook