Απέσυραν τη μήνυση που είχαν υποβάλει σε βάρος του 45χρονου εκπαιδευτικού οι δύο νεαροί φοιτητές με αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι κατηγορίες που εκκρεμούσαν εναντίον του και θα εκδικάζονταν την Παρασκευή στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου.

Το περιστατικό με τη σύλληψη του 45χρονου δασκάλου που κατηγορούνταν για παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων, πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων, προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία των δύο φοιτητών το απόγευμα της Τετάρτης ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν στο σπίτι τους σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου είδαν τον εκπαιδευτικό και υποψήφιο διδάκτορα θεολογίας να έχει βγει στο μπαλκόνι δωματίου ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε προσωρινά φορώντας γυναικεία περούκα και στη συνέχεια φορώντας εσώρουχα.

Ακολούθως, υποστήριξαν στους αστυνομικούς που κάλεσαν ότι είδαν τον εκπαιδευτικό να βιντεοσκοπεί από το απέναντι μπαλκόνι τον προσωπικό τους χώρο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο γυναικείες περούκες και γυναικεία εσώρουχα, ενώ του κατέσχεσαν πολλά θρησκευτικά βιβλία, τα οποία ο εκπαιδευτικός είχε δανειστεί από μοναστήρι του νομού για τις ανάγκες μίας εργασίας του.

Επίσης, κατασχέθηκαν φωτογραφικές μηχανές και μέσα αποθήκευσης (USB). Ο άντρας παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και έργω εξύβριση.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος είναι δάσκαλος στην Αθήνα  και είχε μεταβεί στο Ρέθυμνο στα πλαίσια των αναγκών της διδακτορικής του διατριβής για να συλλέξει στοιχεία και για να δανειστεί βιβλία από μοναστήρι του Νομού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook