Νέα μεγάλη κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, κατηγορώντας τον για μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις ώρες που εκείνος οφείλει να περνά με το παιδί τους.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Έλλη Κοκκίνου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης πήρε τον γιο τους το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν από την πρεμιέρα της με τον Βασίλη Καρρά και τον γύρισε το απόγευμα της Παρασκευής. Το συγκεκριμένο διάστημα, όμως ήταν εκτός των ημερών που προέβλεπε η απόφαση σχετικά με τις ημέρες που θα περνούσε με το παιδί, καθώς εκείνος μπορεί να βλέπει : Δευτέρα, Τετάρτη και δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Espresso”, άτομα από το στενό περιβάλλον του Βασιλειάδη ανέφεραν ότι πράγματι αυτό συνέβη, όμως σε αντικατάσταση της προβλεπόμενης ημερομηνίας που ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς τότε το παιδί ήταν άρρωστο και δεν μπορούσε να το δει. Το γεγονός όμως αυτό εκνεύρισε την τραγουδίστρια, η οποία και προχώρησε στην υποβολή της μήνυσης.

Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, που αρχικά δεν γνώριζε το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε η Έλλη Κοκκίνου, απέστειλε επιστολή στα ΜΜΕ, στην οποία ανέφερε: “Tο μόνο που επισημαίνω είναι ότι η μήνυση της κας Κοκκίνου διέρρευσε μέσα σε λίγες ώρες, ενώ όλες όσες έχω υποβάλλει εγώ εναντίον της δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας” και πρόσθεσε πως θεωρεί ότι η πρώην σύζυγός του δεν έχει τηρήσει τις δικαστικές αποφάσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Όταν πληροφορήθηκε όμως το περιεχόμενο, ανέφερε: “Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει με την μητέρα του και να έχει το πρότυπο του πατέρα του. Όχι μόνο με την γιαγιά του”. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού τους.

Από τη άλλη πλευρά, η ερμηνεύτρια επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην κάνει δηλώσεις. Το μόνο που είπε στην “Espresso” ήταν το εξής: “Αρχή μου είναι να μην σχολιάζω τίποτα. Αυτή την θέση θα συνεχίσω να υποστηρίζω”.