Έχουν χάσει το λογαριασμό οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου με τις σπείρες Αλβανών που διακινούν ηρωίνη στο νησί των ιπποτών ακολουθώντας εντολές που έρχονται από τα… κελιά της φυλακής! Ένα ακόμη κύκλωμα με «εγκέφαλους» φυλακισμένους –το έβδομο μέσα σε ένα χρόνο, εξαρθρώθηκε εν τη γενέσει του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από καταδίωξη στην Σορωνή έναν 22χρονο Αλβανό ο οποίος τράπηκε σε φυγή ρίχνοντας στο έδαφος δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 6,6 γραμμαρίων και κάνναβη βάρους 0,9 γραμμαρίων. Λίγο αργότερα, συνέλαβαν στην Κρεμαστή έναν 26χρονο που πωλούσε ναρκωτικά σε έναν 31χρονο Έλληνα και μόλις τους είδε έριξε στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 50,4 γραμμαρίων.

Πάνω στους δυο αλλοδαπούς διακινητές κατασχέθηκαν 1.150 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών και τρία κινητά μέσω των οποίων επικοινωνούσα τόσο με τους αγοραστές, όσο και με τους «εγκέφαλους» του κυκλώματος που είναι έγκλειστοι στις φύλακες, αλλά κανόνιζαν τηλεφωνικά τις αγοραπωλησίες! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook