Ένα χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και ένα αργυρό στο ντουέτο, είναι ο επιτυχημένος απολογισμός για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων στο χειμερινό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β', που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Κερατσινίου. 

Η χανιώτικη ομάδα δικαίωσε έτσι τα προγνωστικά ότι η παρουσία της σε αυτούς τους αγώνες θα συνδυαζόταν με μετάλλια, με τα κορίτσια να επιβεβαιώνουν το μεγάλο ταλέντο που τα διακρίνει. 

Στο ομαδικό νικήτριες αναδείχτηκαν οι: Νεφέλη Μπαδογιάννη, Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέττα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Αθηνά Μαρκουλάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Μαρία Βοζινάκη (με α' αναπληρωματική την Στέλλα Μαυρομάτη και β' την Μαργαρίτα Παρτσαλάκη), συγκεντρώνοντας τη βαθμολογία 65,5262 που τους χάρισε το χρυσό μετάλλιο, με τον Κ.Ο. Ηρακλείου να καταλήγει 2ος (65,2320β.) και την Αργυρούπολη 3η (65,1534β.). 

Το αργυρό μετάλλιο προήλθε από το ντούετο που αποτέλεσαν η Νεφέλη Μπαδογιάννη και η Όλγα Κουργιαντάκη, οι οποίες συγκέντρωσαν γενική βαθμολογία 27,206 βαθμούς. Την 1η θέση πήρε ο Κ.Ο.Η. (69,3662β.) ενώ την 3η ο Νηρέας Χαλανδρίου (67,0053β.). 

Από εκεί και πέρα, το ντουέτο των Βιολέττας Ζουζούνη και Νικολέτας Παπαγεωργίου (με αναπληρωματική την Ευαγγελία Γαυγιωτάκη), κατετάγη στην 7η θέση με 64,1847 βαθμούς ενώ το τρίτο ντουέτο που παρουσίασε ο Ν.Ο. Χανίων, με την Αριάδνη Μαλινδρέτου και την Στέλλα Μαυρομάτη παρότι εξασφάλισε βαθμολογία για τον τελικό του αγωνίσματος, η παρουσία του περιορίστηκε στον προκριματικό καθώς ο κανονισμός δεν επιτρέπει τρία ντουέτο από την ίδια ομάδα να είναι στον τελικό. 

Τέλος, το 2ο ομαδικό, με τις Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ερασμία Μουζουράκη, Σελίνα Ανδριανού, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Κατερίνα Κοκολογιάννη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Ανδριάνα Φαντριδάκη και Νικολέτα Χατζησωτηράκη, κατετάγη στην 7η θέση με βαθμολογία 57,7793.


nox.gr