Θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Ελευσίνας με τον Αστέρα Μαγούλας πήρε η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Χανιά \”Blue Boys\”, μέλη της οποίας βρέθηκαν στο γήπεδο μαζί με φίλους της χανιώτικης ομάδας από την Αθήνα.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι \”Blue Boys\”:

\”Πολύ σπουδαία ισοπαλία απέσπασε ο Α.Ο.Χανιά στο γήπεδο της Ελευσίνας από τον Αστέρα Μαγούλας με σκορ 2-2. Η ομάδα μας ήταν πολύ ανώτερη και έπρεπε να είχε κερδίσει, όμως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και  η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα. Για τον Α.Ο.Χανιά έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες οι Μπρατσιάνι, Νούνο, Σεληνιωτακης και Φάμπιο.

Ο Αστέρας Μαγούλας προηγήθηκε με σκορ 2-0 μέχρι και το 90\’, με την ομάδα μας να βρίσκεται μπροστά σε αλλη μία εκτός έδρας ήττα χωρίς γκολ. Στις καθυστερήσεις όμως πρώτα ο Ανωγειανάκης στο 91\’ με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι της εστίας μείωσε σε 2-1 και στο 94\’ ο Τζανάκης με υπέροχο και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2 και ήρθε και πανηγύρισε το γκολ σε μάς!!!

Στην Ελευσίνα βρέθηκαν 40-45 Χανιώτες ανάμεσά τους και γυναίκες και μικρά παιδιά με τους Blue Boys να εμψυχώνουμε την ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Όταν δε ήρθε το γκολ της ισοφάρισης οι στιγμές ήταν απερίγραπτες. Φωνές, αγκαλιές, κλάματα χαράς και τραγούδια έδιναν και έπερναν!!!

Στα εξωαγωνιστικά τώρα αυτά που έγιναν θυμίζουν εποχές δεκαετίας του 90. Καταρχήν 8 άτομα φτάσαμε στο γήπεδο 2.5 ώρες πρίν τον αγώνα και περιμέναμε έξω. Όταν ήρθαν οι παίκτες του Αστέρα Μαγούλας γίναμε δέκτες φραστικής και υβριστικής επίθεσης από τους ποδοσφαιριστές(!!!). Αργότερα ήρθαν αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων και κάποιοι περίεργοι \’\’φουσκωτοί\’\’ τύποι, υπερδιπλάσιοι από εμάς και μας απωθήσανε προς την κερκίδα. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βαρελότα και κροτίδες σκάγανε γύρω μας χωρίς να υπολογίζουν και να σκεφτονται ότι υπήρχαν και μικρά παιδιά και γυναίκες, που για την ασφάλειά τους τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου μας αισθανόμασταν υπεύθυνοι.

Επίσης στην φυσούνα και στα αποδυτήρια κυκλοφορούσαν ανεξέλεκτα οι \’\’φουσκωτοί\’\’ τύποι,  προσπαθώντας να εκφοβίσουν παίκτες και τεχνικό team της ομάδας μας, ενώ χτύπησαν τους Νούνο, Φάμπιο και Τσαρτσίδη.

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την διαιτησία η οποία ήταν ανεκτική με τον πάγκο των γηπεδούχων με την συμπεριφορά των παικτών του Αστέρα που έβριζαν συνεχώς, ενώ όταν στο 25\’ περίπου ο Φάμπιο κτυπήθηκε εκτός φάσης μπροστά στον διαιτητή, ο άρχοντας του αγώνα έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα.

Όλα τα παραπάνω κάνουν την ισοπαλία που πήρε η ομάδα μας σημαντική και πολύτιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.1 Μπράβο σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό team διοίκηση και φιλάθλους που δεν \’\’μασήσανε\’\’ απο την ατμόσφαιρα.

Υ.Γ.2 Απίστευτες στιγμες στο 94\’ και μπράβο στον \’\’μικρό\’\’ που ήρθε και πανηγύρισε το γκολ σε μάς!!

Υ.Γ.3 Ευχαριστούμε την διοίκηση για την μεταφορά μας με το πούλμαν της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα

Υ.Γ.4 Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES για την μεγάλη έκπτωση που έκανε στα μέλη του συνδέσμου μας

Υ.Γ.5 Περιμένουμε να δούμε αν θα τιμωρηθεί η ομάδα της Μαγούλας και σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε τιμωρηθεί για ρίψη χαρτιών σε πανηγυρισμούς!!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook