Δύο νέα περιστατικά ζωοκλοπής σημειώθηκαν χθες στο Δ.Δ  Αρχαγγέλου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση όπως καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου, από  έναν 58χρονο ,άγνωστοι δράστες  την περασμένη Κυριακή το βράδυ, αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή «Λυγαρά» Δημοτικού Διαμερίσματος Αρχαγγέλου, 13 αιγοπρόβατα συνολικής αξίας περίπου 1.600 ευρώ, κατά δήλωσή του.

 Οι Δράστες αναζητούνται ενώ την  Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου.

 Στη δεύτερη περίπτωση όπως κατήγγειλε ένας 59χρονος χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, άγνωστοι δράστες προχθές το βράδυ άρπαξαν από περιφραγμένο ποιμνιοστάσιο, που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου 12 αιγοπρόβατα συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ, κατά δήλωσή του.

Στο μεταξύ για παραβίαση Αστυνομικής Διάταξης Περί Ζωοκλοπής συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μάρθας  του Δήμου Βιάννου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ένας 41χρονος

Ειδικότερα, σε έλεγχο που του έγινε  κατελήφθη ο 41χρονος να βόσκει εντός γεωργικής ζώνης στην θέση «ΒΙΓΛΑ» του Δημοτικού Διαμερίσματος Μάρθας Δήμου Βιάννου, εκατόν ογδόντα αιγοπρόβατα.

Στην συνέχεια σε καταμέτρηση βρέθηκε να κατέχει, 95 αιγοπρόβατα λιγότερα από τα δηλωθέντα στην κτηνοτροφική δήλωση του έτους 2011. Επίσης δεν είχε τοποθετήσει την προβλεπόμενη πινακίδα στο ποιμνιοστάσιο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook