Σε ανακοίνωσή της η \”Σπίθα\” Χανίων αναφέρει τα εξής :

\”Για αρκετούς μήνες το πρώην μέλος της Σπίθας Χανίων Μιχάλης Μινουδάκης, με συκοφαντίες και ψεύδη δρα εις βάρος του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών και συγκεκριμένων μελών μας.

Έφτασε μάλιστα σε τέτοιο σημείο αθλιότητας να αποκαλέσει Θεοδωράτσο τον ιδρυτή της Σπίθας, τον Μίκη Θεοδωράκη προκειμένου να τον υποτιμήσει και να «αποδείξει» ότι ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει ότι του υποδεικνύει ο αναπληρωτής γραμματέας του Κινήματος και μέλος της Σπίθας Χανίων Σάκης Κουβάτσος.

Στη δράση του αυτή ο Μιχάλης Μινουδάκης, συνεπικουρείται από το πρώην μέλος της Σπίθας Χανίων Δημήτρη Καζαντζίδη ο οποίος με την σειρά του, μηρυκάζει όσες συκοφαντίες έχει εκτοξεύσει ο Μ. Μινουδάκης.
Η Σπίθα Χανίων έχει απορρίψει ως απαράδεκτες και συκοφαντικές όλες τις κατηγορίες των δύο αυτών μελών όταν έκανε αποδεκτή την παραίτηση τους από την Σπίθα.

Σήμερα ο Μιχάλης Μινουδάκης εξακολουθεί, προσποιούμενος τον «φίλο» του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, να προβοκάρει το Κίνημα μας.

Δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο μαζί του.

Τα μέλη της Σπίθας Χανίων καταγγέλλουν ομόφωνα την δράση αυτή ως προκλητική και υπονομευτική σε βάρος του Κινήματος και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κ.Α.Π. – Σπίθα να τον απομονώσουν όπως αρμόζει σε κάθε τέτοιο στοιχείο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook