Η νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανελευσινιακού το περασμένο Σάββατο μέσα στην Ελευσίνα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Στέργιο Κουφό ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει του αγώνα με την Ολυμπιάδα.

«Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Πανελευσινιακού, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, που είναι μία από τις καλύτερες στα φετινά εκτός έδρας μας παιχνίδια», τόνισε αρχικά για τον αγώνα με την ομάδα της Ελευσίνας, ο τεχνικός του ΑΓΟΡ και συνέχισε: «Στο αγωνιστικό κομμάτι εμφανιστήκαμε πολύ διαβασμένοι στο παιχνίδι μας, ενώ παράλληλα ήμασταν και πολύ ανταποκρίσιμοι όταν χρειάστηκε και σε ότι κι αν χρειάστηκε στο ματς.
Η εικόνα μας ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, από αυτή που δείξαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους, πριν από μία εβδομάδα. Έπαιξε ρόλο η τακτική που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε, καταφέρνοντας να περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό τον Κακλαμάνο και μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του με τους αιφνιδιασμούς. Παράλληλα, είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Χαρισμίδη, ενώ σημαντική ήταν και η αποτελεσματικότητα του Μαγκουνή, αλλά κρίσιμα τρίποντα πέτυχαν και οι Κυριακόπουλος, Κούμουλος. Τα παιδιά γενικότερα, έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών, όταν είναι συγκεντρωμένοι και πιστοί στις αρχές που έχουμε χαράξει κατά την προετοιμασία του κάθε ματς. Έδωσαν ότι μπορούσαν, έβγαλαν «ψυχή» και φτάσαμε στην μεγαλύτερη νίκη μας
».