Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης θα αναλάβουν την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που απαιτούνται για την στατική ενίσχυση και την επέκταση του σχολικού συγκροτήματος της Αγίου Τίτου που αποτελείται από το 6ο και 44ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στους εκπροσώπους γονέων και κηδεμόνων των παραπάνω δημοτικών σχολείων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν μαζί με τους διευθυντές των δυο σχολικών συγκροτημάτων.

Αναμένεται η υποβολή πρότασης από το δήμο Ηρακλείου προς την Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να υπάρξει η απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης ζήτησε την άμεση συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών προκειμένου να ‘τρέξουν’ οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης εξέφρασε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου Τάσος Τσατσάκης, ο οποίος υπογράμμισε:
«Φεύγουμε ικανοποιημένοι και αναμένουμε να δούμε πραγματικότητα ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στην ιστορική αυτή περιοχή της πόλης μας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook