Στα \”Δύο Αοράκια\” διεξήχθη πρόσφατα το Final Four παγκορασίδων με τη συμμετοχή και του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, που πέτυχε τη μεγάλη διάκριση με την κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη στον τελικό επί του Αρκαδίου με 36-28.
Η χανιώτικη ομάδα εξέδωσε ευχαριστήριο για τη διοργάνωση αυτή το οποίο αναφέρει τα εξής:
 \”Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Χ. και ο έφορος του τμήματος Μπάσκετ κ. Τζουγκράκης Ιωάννης, ευχαριστούν θερμά την ΕΚΑΣΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δασκαλάκη Μιχάλη και τον Ταμία κ. Σκεπασιανό Μανώλη καθώς και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού Αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο, για την άριστη διοργάνωση του final four παγκορασίδων ,  και την φιλοξενία που προσέφεραν στις ομάδες του Πρωταθλήματος. 
Ο Ομιλος θέλει να ευχαριστήσει και την ΑΑΗ-ΑΕ ΟΤΑ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου \”Δυο Αοράκια\”, που διεξήχθησαν οι αγώνες και την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων της.
Επίσης ευχαριστούμε σε όσους συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης, όπως στον ΣΥΚΚΑΚ στην γραμματειακή υποστήριξη, αλλά και στον τον ΣΥΔΚΑΚ για τις άψογες διαιτησίες των αγώνων του Τουρνουά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook