Συνεχίζονται στο χώρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9 και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, οι εγγραφές για τον Β΄κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τ. Ηρακλείου.

Προεγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.edu.gr. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού σπουδαστών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές αφορούν τον B΄κύκλο της πρώτης διδακτικής περιόδου του Α.Λ.Π. με θέμα: «Αναζητώντας τις χαμένες μας αξίες, αρχές και ηθική», ο οποίος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Οι διαλέξεις θα είναι 3ωρης διάρκειας, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Στο Α.Λ.Π. δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς καμιά προϋπόθεση, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ, ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Ένα ποσοστό θέσεων, όπως έγινε και στον πρώτο κύκλο, θα διατεθούν δωρεάν σε ανέργους που διαθέτουν κάρτα εργασίας. Την λειτουργία του Α.Λ.Π. διέπει κανονισμός, η τήρηση του οποίου είναι απαραίτητη για την απόκτηση του παραπάνω πιστοποιητικού.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, υπεύθυνη διοργάνωσης, Τηλ.: 6936492842, και στην ιστοσελίδα: www.alp.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook