Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί  όλους όσους παρευρέθησαν στην πρώτη εμφάνιση του Κρητικού καλλιτέχνη Κονταρού Μανόλη \”μετά το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη πριν από 16 μήνες, και συνέβαλαν στο να διαδοθεί η καμπάνια για την καθιέρωση του «ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ», εξέδωσε το Δ.Σ του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Στην ανακοίνωση παράλληλα εκφράζεται η ευχή \” και άλλοι καλλιτέχνες να υιοθετήσουν την καμπάνια μας και να τεθούν στην υπηρεσία του σκοπού του ΠΡΟ.Τ.Α. για να εμπεδωθεί στο σύνολο του κόσμου η ανάγκη να διασκεδάζουμε όλοι και να υπάρχει σε κάθε παρέα ο οδηγός που θα μας επιστρέφει ασφαλείς στους ανθρώπους που μας αγαπάνε.\”

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

\” Το Δ.Σ. του ΠΡΟ.Τ.Α. ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην 1η εμφάνιση του Κρητικού καλλιτέχνη Κονταρού Μανόλη μετά το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη πριν από 16 μήνες, και συνέβαλαν στο να διαδοθεί η καμπάνια του Συλλόγου μας για την καθιέρωση του «ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ».

Μακάρι και άλλοι καλλιτέχνες να υιοθετήσουν την καμπάνια μας και να τεθούν στην υπηρεσία του σκοπού του ΠΡΟ.Τ.Α. για να εμπεδωθεί στο σύνολο του κόσμου η ανάγκη να διασκεδάζουμε όλοι και να υπάρχει σε κάθε παρέα ο οδηγός που θα μας επιστρέφει ασφαλείς στους ανθρώπους που μας αγαπάνε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καλλιτέχνη Μανόλη Κονταρό που τέθηκε άμεσα και με ανιδιοτέλεια στις υπηρεσίες του συλλόγου και του ευχόμαστε δημόσια τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ολική αποκατάσταση της υγείας του. Είναι σίγουρο ότι η αγάπη του κόσμου θα τον βοηθήσει αποτελεσματικά σε αυτήν.

Ευχαριστούμε το κέντρο ΚΟΝΤΑΡΟΣ για την άψογη εξυπηρέτηση του κόσμου, την εταιρεία οδικής βοήθειας EXPRESS SERVICE για την μεταφορά των οχημάτων που είχαν υποστεί οδυνηρό στραπατσάρισμα στους δρόμους, τους δωροθέτες της εκδήλωσης, τον κ. Χουρδάκη Εμμανουήλ, το Ολύμπιον Θεραπευτικό Κέντρο Αποκατάστασης και την τεχνική εταιρεία Νέαρχος Α.Τ.Ε.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Γιαννιουδάκη Μάριο για την καλλιτεχνική επεξεργασία του εντύπου υλικού και τον δημοσιογράφο Σταράκη Δημήτρη για την παρουσίαση της βραδιάς.

Ο Σύλλογός μας τέλος ευχαριστεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου για την κάλυψη της όλης εκδήλωσης και την προβολή του σκοπού αυτού.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook