Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Μ. Δευτέρας οι κατ\’ ιδίαν, διαδοχικές, συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο γραφείο του στη Βουλή, με τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συζήτησε με τα δύο στελέχη του για τη γενική πολιτική κατάσταση και αντάλλαξε απόψεις για την προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος. Με τον κ. Παπακωνσταντίου, ειδικότερα, συζήτησε επιπλέον και ορισμένα θέματα του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Σε ό,τι αφορά στην τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τις ενστάσεις που έχει προβάλλει ο Γιάννης Ραγκούσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε στην συνάντηση.

Εξ άλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός \’Αμυνας θεωρεί ότι το θέμα αυτό δεν είναι «κομματικό», αλλά είναι θέμα της κυβέρνησης.

Τέλος, αναφορικά με τις υποψηφιότητες των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνεργασία με την επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων του Κινήματος, ενώ ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες αναμένεται να γίνουν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την Μ. Τετάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook