Ένας ζηλιάρης σύζυγος, ψάχνοντας το προφίλ της γυναίκας του στο facebook ανακάλυψε ότι σε post που είχε κάνει, ένας άνδρας είχε απαντήσει αμέσως και μάλιστα με ερωτικό υπαινιγμό. «Θέλω να πάω στο φαστ φουντ. Ποιος ευγενικός κύριος θα με πάει;» αναρωτιόταν η γυναίκα και ο 40χρονος Chuang Shih-chang από την Ταϊβάν της απάντησε: «Κοντεύω να φθάσω σπίτι σου». Τότε ο 34χρονος Chou You-huang του έκλεισε ραντεβού έξω από εστιατόριο υποκρινόμενος τη σύζυγό του.

Όταν ο facebook φίλος έφθασε στο προκαθορισμένο ραντεβού αντίκρισε αντί για τη γυναίκα τον σύζυγό της μαζί με δύο φίλους του που κρατούσαν ρόπαλα του μπέιζμπολ. Τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον άφησαν αιμόφυρτο να κείτεται στο πεζοδρόμιο. Αμέσως μετά, από τηλεφωνικό θάλαμο τηλεφώνησαν στις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ότι ένας άνδρας είναι τραυματισμένος στην άκρη του δρόμου.

Ωστόσο, του επέφεραν τόσο βαριά τραύματα που οι Αρχές βρήκαν τον άνδρα νεκρό κι έτσι οι τρεις δράστες συνελήφθησαν! Ο Chou είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν σκοπό να τον σκοτώσουν, απλώς να τον τιμωρήσουν. Και οι τρεις κρατούνται κι αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για τη δολοφονία του Chuang.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook