Τελευταία ενημέρωση 14:10

Αντιμέτωπες με την εξιχνίαση ενός ακόμη εγκλήματος βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στα Χανιά. Νεκρός είναι ένας 37χρονος Χανιώτης, ο οποίος εκτελέστηκε στην κυριολεξία με έξι σφαίρες στον θώρακα και στο κεφάλι.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ σε δρόμο στην περιοχή των Κατσιφαριανών του Δ.Χανίων απο διερχόμενο οδηγό, βρέθηκε πεσμένος και σοβαρά τραυματισμένος ένας άνδρας ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ποδήλατο.

Η πρώτη εντύπωση ήταν πως επρόκειτο για ένα ακόμη θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 37χρονο Χανιώτη με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά κατα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο 37χρονος υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Όμως το είδος των τραυμάτων προκάλεσαν τις υποψίες της αστυνομίας και στο σημείο του υποτιθέμενου τροχαίου μετέβη ο Ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης και αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, απο την αυτοψία διαπιστώθηκε πως τα τραύματα που έφερε ο 37χρονος και ειδικά στο κεφάλι, ήταν αδύνατον να έχουν προκληθεί απο τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Επίσης δίπλα στον 37χρονο βρέθηκε ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχε ένα πιστόλι και δύο μαχαίρια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο Ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης, ο 37χρονος πυροβολήθηκε απο αγνώστου τύπου όπλο.

Συγκεκριμένα στο σώμα του βρέθηκαν έξη τραύματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν διαμπερή και τα δύο \”τυφλά\”.

Μάλιστα ο κ.Μπελιβάνης περισυνέλλεξε δύο βλήματα τα οποία και παρέδοσε στις αστυνομικές αρχές για τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Απο τα έξη βλήματα, τα τρία χτύπησαν τον 37χρονο στον θώρακα και τα άλλα τρία στο κεφάλι, εκ των οποίων το ένα ήταν και το θανατηφόρο.

Οι έρευνες

Το πλέον πιθανό σενάριο που εξετάζεται απο τις αρχές, είναι ο 37χρονος να είχε κάποιο ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο με αγνώστους άνδρες οι οποίοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ πριν προλάβει καν να αντιδράσει και να βγάλει το πιστόλι που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 37χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς είχε σχέση με την \”νύχτα\”, ενώ εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν απο μια περίπου εβδομάδα, ο 37χρονος είχε συμπλακεί με ομάδα αλλοδαπών, ενώ σύμφωνα με άλλους  εξετάζεται και το ενδεχόμενο, ο 37χρονος να έπεσε θύμα  \”για τα μάτια μιας γυναίκας\”.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook