Απολογισμό για το έργο της Βουλής έκανε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Φίλιππος Πετσάλνικος επισημαίνοντας ότι ολοκλήρωσε μια δύσκολη θητεία, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να πάρει δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για το λαό.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Πετσάλνικος τόνισε ότι «οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το λαό, όμως έτσι πρέπει να κάνει ένας βουλευτής».

Απαντώντας στο τι έχει αλλάξει στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πετσάλνικος σημείωσε ότι όλοι έχουν γίνει πιο σοφοί με όσα έχει περάσει η χώρα τα τελευταία χρόνια. Υπογράμμισε ότι οι προτάσεις και οι θέσεις του κόμματος θα είναι ρεαλιστικές και πραγματικές, προσθέτοντας ότι το κλειδί για να βγούμε από την κρίση είναι η ανάπτυξη, γι\’ αυτό και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποφασίσει την άμεση λήψη μέτρων, την υλοποίησή τους και την εφαρμογή τους.

Για τις εκλογές είπε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη θέληση του ελληνικού λαού, συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε να υπάρξει μια συνεργασία προοδευτικών κατευθύνσεων, η οποία θα έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη και όχι μόνο τον περιορισμό των ελλειμμάτων.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook