Το γενετικό υλικό που έμεινε στην άτυχη 84χρονη Σοφία Κορναράκη, «πρόδωσε» τον δολοφόνο της, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στο χωριό Αγ.Παρασκιές του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Ρουμάνο, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο 18χρονος γιός του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, χθες έφτασαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του υλικού που είχε περισυνελλεγεί από τα νύχια της 84χρονης και όχι μόνο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε βιαστεί απο τον 44χρονο !!!

Τα δείγματα που ελήφθησαν από την γιαγιά συγκρίθηκαν με τουλάχιστον 40 δείγματα, τα οποία είχαν ληφθεί στο πλαίσιο των προσαγωγών που έγιναν τόσο από την Επισκοπή όσο και από γειτονικά χωριά.

Να σημειωθεί πως ο 44χρονος Ρουμάνος και ο 18χρονος γιός του διέμεναν στο παρελθόν στην Επισκοπή και έτσι γνώριζαν πολύ καλά τις συνήθειες της ηλικιωμένης και προφανώς για αυτόν τον λόγο της κάλυψαν τα μάτια αφού θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την νύχτα της 17ης προς 18η Μαρτίου, όταν δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στο χωριό Επισκοπή του Δ.Χερσονήσου,για να την ληστέψουν.

Ο θάνατος της, ήταν ασφυκτικός καθώς οι δράστες την φίμωσαν με κάποιο πανί και την έδεσαν.