Ένα ανήλικο Ελληνόπουλο μαζί με έναν 50χρονο Νιγηριανό ήταν οι «βαρόνοι» της διακίνησης χασίς στο Βόλο. Όμως, ο 32χρονος που εμπιστεύθηκαν να τους βρίσκει αγοραστές και να διακινεί τα ναρκωτικά που έφερναν από την Αθήνα, τους έφερε για «πελάτη» έναν… αστυνομικό!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου είχαν εντοπίσει τον 32χρονο Νιγηριανό που διακινούσε κάνναβη σε νάιλον σακουλάκια των πέντε γραμμαρίων στην παραλία και το κέντρο της πόλης και ένας από αυτούς του παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενος για την αγορά 20 συσκευασιών αντί 400 ευρώ. Ανυποψίαστος ο Αφρικανός του έφερε τα 100 γραμμάρια χασίς και μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα συνελήφθη.

Για να ελαφρύνει τη θέση του, ανέλαβε να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν ο 16χρονος Έλληνας και ο 50χρονος Νιγηριανός και να χτυπήσει συνθηματικά την πόρτα για να του ανοίξουν! Έτσι συνελήφθησαν οι άλλοι δύο δράστες που και στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν έξη συσκευασίες με άριστης ποιότητας χασίς προέλευσης Πακιστάν, συνολικού βάρους 119 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook