Τους φιλάθλους όλης της Κρήτης κάλεσε στον… τελικό με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων χαρακτήρισε το παιχνίδι ως ορόσημο για τον Εργοτέλη, για το σήμερα και το αύριο της ομάδας.

 Όλοι στο στρατόπεδο των Κρητικών ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας, αν και γνωρίζουν πως μια νίκη ίσως να μην φτάνει αφού τον ίδιο χαρακτήρα αυτόν του τελικού θα έχει και ο αγώνας με την Ξάνθη στην Θράκη. Ο Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε:
«Η ώρα για την τελευταία εντός έδρας πρόκληση της ομάδας μας πλησιάζει. Το τελευταίο φετινό ραντεβού των Εργοτελιτών και των φιλάθλων όλης της Κρήτης στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι συνάμα και το κρισιμότερο. Το πλέον καθοριστικό.

Την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό δίνουμε των υπέρ πάντων αγώνα. Στο Παγκρήτιο διακυβεύεται το σήμερα και το αύριο του Εργοτέλη. Εκεί δίνει ραντεβού όλη η Κρήτη. Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Για τον Εργοτέλη, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη. Και είναι βέβαιο ότι όλοι μαζί θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook