Γεννήθηκε στη 1 Ιανουαρίου 1960, στις Βούτες Μαλεβυζίου. Είναι βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος

Οικογενειακή κατάσταση:

Έγγαμη με δύο παιδιά

Σπουδές:

Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επαγγελματική δραστηριότητα:

Είναι Δικηγόρος παρ\’ Αρείω Πάγω και ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου στο Ηράκλειο από το 1987

Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες:

Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με μαχητικότητα, συνέπεια, ευθύνη, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, προτάσεις, παρεμβάσεις και δημιουργικό έργο. Ειδικότερα διετέλεσε: . Πρόεδρος της Κοινότητας Βουτών Ηρακλείου 1991-1998 . Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Κοινοτήτων Μαλεβυζίου 1993-1998 .

Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου 1999-2001, με αρμοδιότητες στην Πολεοδομία, τα Τεχνικά Έργα και τις Διοικητικές Υπηρεσίες. . Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2001-2004.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου αυτής και από το 1994 έως το 2000, πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας. Είναι Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Διακονίας Νεότητας της Ενορίας Αγίου Τίτου.

Έχει ενεργό δράση και συμμετοχή σε Συλλόγους και Σωματεία του Ηρακλείου, που επιτελούν κοινωνικό έργο, όπως το Λύκειο Ελληνίδων, η «Γέφυρα της Αγάπης», η «Ηλιαχτίδα», ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ηρακλείου, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Αρετούσα» κ.α.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook