Με ικανοποίηση άκουσαν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις από τον Υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο, οι φορείς των Χανίων για την παραχώρηση των Αγ. Αποστόλων στον Δήμο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησαν τόνισαν ότι το μόνο που μένει είναι να υπογραφούν τα έγγραφα για να γίνουν πράξη οι εξαγγελίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση, με την οποία τάσσονται κατά της τσιμεντοποίησης της περιοχής.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Φώτης Ποντικάκης, δήλωσε «Περιμένουμε να δούμε άμεσα, σύντομα, την υπογραφή παραχώρησης της περιοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση».

«Ο σοφός λαός μας λέει ότι όποιος καεί στην κολοκυθιά φυσάει και το γιαούρτι. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε άπειρες υποσχέσεις ότι πολλοί ελεύθεροι χώροι θα παραχωρηθούν σε κοινή χρήση για το χανιώτικο λαό. Αυτή την φορά περιμένουμε να υλοποιηθεί η εξαγγελία του κ. Yπουργού», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Παπαντωνάκης.

Ενώ, το μέλος της Οικολογικής Πρωτοβουλίας, Βαγγέλης Κατσανεβάκης, τόνισε: «Εμείς θέλουμε πράξεις. Αν δεν δούμε υπογραφές, αν δεν δούμε πραγματικά παραχώρηση προς το δήμο, δεν πιστεύουμε τίποτα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook