Με ένταση που ξεπέρασε τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ, έπνεαν οι άνεμοι που σάρωσαν την  Κρήτη το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη.

Σε όλη την Κρήτη  ξεριζώθηκαν δέντρα , πινακίδες και τέντες … \”ταξίδευαν\” ανεξέλεγκτες, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ενώ από θαύμα δεν είχαμε κάποιο τροχαίο.

Το πιο σοβαρό περιστατικό όμως σημειώθηκε στα Χανιά όταν ένα ακόμη τμήμα της σκεπής του κλειστού Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου \”ξεριζώθηκε\” από τους θυελλώδεις ανέμους και έπεσε στο δρόμο που οδηγεί στα Κουνουπιδιανά.

\"\"

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Flashnews.gr, οι λαμαρίνες της σκεπής έπεσαν πάνω στον δρόμο που οδηγεί προς Κουνουπιδιανά, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα και από τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα.

\"\"

Σε ότι αφορά στο Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, όπως φαίνεται με μια ακόμη ανεμοθύελλα, πριν καν ξεκινήσει την λειτουργία του, θα μετατραπεί απο \”κλειστό\” σε \”ανοιχτό\” αφού δεν θα έχει απομείνει κάτι απο την στέγη του.

Πάντως οι μετεωρολόγοι προβλέπουν συνέχιση και σήμερα των θυελλωδών δυτικών ανέμων με ένταση που θα φτάσει στα 8 μποφόρ, ενώ μικρή εξασθένηση αναμένεται απο αύριο Πέμπτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook