Μετά από 35 ημέρες, ο ένας από τους τρεις τυχερούς που κέρδισαν στο τζάκποτ του αμερικανικού λόττο, αποφάσισε να εμφανιστεί!

Ο Μέρλ Μπάτλερ και η σύζυγος του Πατρίτσια , είναι πλέον οι πιο δημοφιλείς πολίτες του Ιλλινόις, αφού εκεί αγόρασε ο Μερλ τον τυχερό του λαχνό και έγινε ένας από τους τρεις υπερτυχερούς που κέρδισαν το ποσό των 640 εκατομμυρίων δολαρίων – το μεγαλύτερο που έχει κληρωθεί ποτέ στον κόσμο σε λοταρία.

\"\"

Σε Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για να παραλάβει το ζευγάρι την επιταγή του, ο 65χρονος Μερλ και η 62χρονη Πατρίτσια δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους!

\"\"

«Όταν είδαμε τους αριθμούς και καταλάβαμε ότι κερδίσαμε, δεν κοιμηθήκαμε όλη τη νύχτα» είπε ο Μέρλ. Μάλιστα, την επόμενη μέρα, το ζευγάρι έτρεξε σε μια τράπεζα και έβαλε το τυχερό δελτίο σε θυρίδα!

\"\"

Οι Μπάτλερ κέρδισαν 218 εκατομμύρια δολάρια, ή , για την ακρίβεια – με την παρακράτηση των σχετικών φόρων- 158 εκατομμύρια δολάρια και εξετάζουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσουν αυτό το τεράστιο ποσό!

Τα άλλα δύο δελτία αγοράστηκαν στις τις πολιτείες Μέριλαντ και Κάνσας αλλά ακόμα υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το ποιοι είναι οι κάτοχοι τους. Γενικά, σύμφωνα με ειδικούς, όσοι κερδίζουν τυχερούς λαχνούς συμβουλεύονται πρώτα δικηγόρους πριν ανακοινώσουν ότι κέρδισαν και γιαυτό αργούν να εμφανιστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook