Μέχρι τα μεσάνυχτα θα παραμείνουν ανοιχτές οι Εφορίες την ερχόμενη Παρασκευή 20/4 για την εξυπηρέτηση των υποψήφιων βουλευτών, καθώς και των κομμάτων για την επίδοση των προτάσεων των υποψήφιων Βουλευτών Επικρατείας, την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, για την ανάδειξη στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, των αντιπροσώπων στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε απο το υπ.Εσωτερικών η λειτουργία των Δ.Ο.Υ. θα γίνει ως εξής :

α) Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, μέχρι τη δωδεκάτη νυχτερινή (24:00), για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων βουλευτών:

– Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Δυτικού, Κεντρικού, Βόρειου και Νότιου Τομέα Αθηνών, η Δ.Ο.Υ. ΙΘ΄ Αθηνών.

– Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά και Νήσων, η Δ.Ο.Υ. Γ΄ Πειραιά.

– Για την περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, η Δ.Ο.Υ. Β΄ Θεσσαλονίκης και

– Για τις περιοχές των λοιπών Νομών της Ελλάδος, η Δ.Ο.Υ. που εδρεύει στην πρωτεύουσα κάθε Νομού και στις περιπτώσεις που λειτουργούν περισσότερες από μία Δ.Ο.Υ. στην πρωτεύουσα, η Α΄ Δ.Ο.Υ .

β) Την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, μέχρι τη δωδεκάτη νυχτερινή (24:00), για την εξυπηρέτηση των κομμάτων στην υποβολή των προτάσεών τους για τους υποψήφιους Βουλευτές Επικρατείας, μόνο η ΙΘ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την αρμόδια Δ.Ο.Υ. στα τηλέφωνα που υπάρχουν στον τηλεφωνικό κατάλογο των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gsis.gr και στη διαδρομή Επικοινωνία / Υπ. Οικονομικών / Περιφερειακών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ., Τελωνείων κλπ), σελ. 5-74.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook