Τέσσερις άνδρες σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο και Τρίκαλα συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς είχαν βεβαιωθεί σε βάρος τους οφειλές αρκετών χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 53χρονος εργολάβος μεταλλικών κατασκευών, για οφειλές προς το Δημόσιο και συγκεκριμένα για μη απόδοση ΦΠΑ συνολικού ύψους 47.191,48 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη επίσης στον Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος έμπορος βιομηχανικών αερίων, για οφειλές προς το Δημόσιο και συγκεκριμένα για μη απόδοση ΦΠΑ συνολικού ύψους 31.400,71 ευρώ. Σημειώνεται πως ο 30χρονος προσήλθε αυθορμήτως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Επίσης το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 50χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας ειδών υγιεινής, για οφειλές προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 90.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τέλος, το μεσημέρι της Πέμπτης, συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 62χρονος εργολήπτης δημοσίων έργων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 62χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, χρέη συνολικού ύψους 11.893.814,58 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook