Έπειτα από ενημέρωση που είχε από τον Δήμαρχο Σφακίων, η υποψήφια Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Κουρουπάκη απευθύνει την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο :

Αξιότιμε Αρχηγέ,

Όπως γνωρίζετε εδώ και 2 χρόνια έχει ιδρυθεί πυροσβεστικό κλιμάκιο στην Ανώπολη Σφακίων με σκοπό την προστασία της δασώδους αυτής περιοχής και την αναβάθμιση της πυροπροστασίας.

Προκειμένου, όμως, να λειτουργήσει το ιδρυθέν κλιμάκιο είναι απαραίτητη η στελέχωσή του με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και προσωπικό. Όπως με διαβεβαίωσε, σήμερα, ο Δήμαρχος Σφακίων κύριος Παύλος Πολάκης, ο Δήμος Σφακίων είναι διατεθειμένος να καλύψει όλα τα λειτουργικά έξοδα του υπάρχοντος κτιρίου.

Σε μια ευαίσθητη περιοχή που καλύπτει τον πολύτιμο Εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς, η ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης κρίνεται απαραίτητη και μάλιστα στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου.

Επειδή η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες αποτελεί προτεραιότητα για το Πυροσβεστικό Σώμα, θεωρώ ότι είναι απαραίτητες οι ενέργειες για τη στελέχωση και λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου της Ανώπολης Σφακίων.

Μετά τιμής,

Ευαγγελία Κουρουπάκη
Υποψήφια Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook