Στις 10 Μαΐου ο Τζόρτζ Κλούνεϊ θα παραθέσει δείπνο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με 150 καλεσμένους, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν 40.000 δολάρια ο καθένας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα και της εκστρατείας του για την επανεκλογή του στην αμερικανική προεδρία.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, οι συμμετοχές δεν είναι αρκετές, αν και μένουν λίγες εβδομάδες για το δείπνο.

Αν όλοι οι προσκεκλημένοι του διάσημου ηθοποιού αποδεχτούν, τελικά, την πρόσκληση, τότε θα συγκεντρωθούν 6.000.000 δολάρια.

Το δείπνο αυτό των διασήμων θα ανοίξει για τα καλά το χορό των εκατομμυρίων, καθώς, μετά την αποχώρηση του Ρικ Σαντόρουμ από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας μεταξύ Ομπάμα και Ρόμνεϊ, με έπαθλο τον Λευκό Οίκο

Ήδη εκτιμάται ότι αυτή η προεκλογική εκστρατεία θα είναι η ακριβότερη στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ. Στην προηγούμενη είχαν συγκεντρωθεί 3,5 δισ. δολάρια, με τον Ομπάμα στα 750 εκατ. δολάρια, ενώ φέτος αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια.

Αλλά και ο Μιτ Ρόμνεϊ δεν θα μείνει απαθής, καθώς και η δική του εκστρατεία αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook