Ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου το οποίο "σφηνώθηκε" κάτω απο λεωφορείο του ΚΤΕΛ σκοτώθηκε σε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα που συνέβει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα "Καρμανιόλα" στο ύψος του Φόδελε.

Το δυστύχημα συνέβει όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, περίπου 60 ετών, επεχείρησε να μπεί στον ΒΟΑΚ απο την διασταύρωση της Λυγαριάς.

Όμως εκείνη την στιγμή περνούσε το λεωφορείο με κατεύθυνση απο το Ηράκλειο προς το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα το αγροτικό αυτοκίνητο να σφηνωθεί κάτω απο το λεωφορείο.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα και πυροσβέστες καθώς και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίοι απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρό τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο, που ήταν παιδιά της Ακαδημίας Ρέθυμνο Π.Σ. και της Ακαδημίας της Επισκοπής τα οποία επέστρεφαν μετά από τουρνουά στο Λουτράκι Κορινθίας, δεν τραυματίστηκαν.

Να σημειωθεί πως για περίπου μισή ώρα έκλεισε η εθνική οδός και απο τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σημειωθεί μποτιλιάρισμα, ενώ οι αθλητές απο το Ρέθυμνο επιβιβάστηκαν σε άλλο πούλμαν και επέστρεψαν σπίτια τους.

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβει το θανατηφόρο αυτό τροχαίο δυστύχημα ερευνά το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.