Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη χτυπώντας και δαγκώνοντας γυναίκα αστυφύλακα στη Λάρνακα.

Την Κυριακή, γύρω στις έξι το απόγευμα, γυναίκα αστυφύλακας ανέκοψε για καθιερωμένο έλεγχο αυτοκίνητο στην οδό Ουμ Χαράμ, το οποίο οδηγούσε 38χρονος Κύπριος.

Όταν η αστυφύλακας πλησίασε το αυτοκίνητο διαπίστωσε ότι ο οδηγός μύριζε αλκοόλ και αμέσως του ζητήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα της αλκοόλης ήταν στα 73mg αντί του 22mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολούθως η αστυφύλακας ζήτησε από τον μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος κατάγεται από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, να την ακολουθήσει στο τμήμα, ο ίδιος όμως αντέδρασε και την εξύβρισε με αποτέλεσμα η αστυφύλακας να προχωρήσει σε σύλληψη του για δημόσια εξύβριση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα, ο 38χρονος θέλησε να διαφύγει, προσπάθησε να μεταφερθεί στη θέση του συνοδηγού και να ανοίξει τη πόρτα, χτυπώντας την αστυφύλακα στο πρόσωπο και δαγκώνοντας την στο αριστερό χέρι.

Αμέσως , αστυνομικός που βρισκόταν με την αστυφύλακα προσπάθησε να σταματήσει τον 38χρονο οδηγό από το να διαφύγει.

Πολύτιμη φάνηκε η βοήθεια των πολιτών που έτρεξαν να βοηθήσουν τα μέλη της Αστυνομίας, καθώς ο μεθυσμένος οδηγός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και κτυπούσε όπου έβρισκε.

Στο νοσοκομείο η αστυνομικός και ο οδηγός

Όταν έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του, ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ελαφρές κακώσεις, τις οποίες προκάλεσε στον εαυτό του με την έξαλλη συμπεριφορά του. Εκεί έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί 23/04, οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και μετά από χρηματική εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και την επόμενη ακρόαση στις 15 Μαΐου 2012.

Να σημειωθεί ότι στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η αστυφύλακας η οποία διαγνώστηκε με κάκωση ρινός και δάγκωμα αριστερού βραχίονα. Λόγω της κατάστασης της, της δόθηκε 10ημερη άδεια ασθενείας.

24h.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook