Η ομορφιά είναι σαν το στιλ, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να την αναδείξετε! Βέβαια, το μεγαλύτερο μυστικό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε με απλό και σίγουρο τρόπο να κάνετε το πρόσωπό σας να λάμψει!

Κανονικό δέρμα: Για ένα κανονικό δέρμα μπορείτε να εφαρμόσετε μια καθημερινή διαδικασία περιποίησης δέρματος χρησιμοποιώντας μιας καλής ποιότητας κρέμα και ένα προϊόν απολέπισης μια με δύο φορές την εβδομάδα. Και φυσικά μια ενυδατική κρέμα θα βοηθούσε το πρόσωπό σας να λάμψει.

Ευαίσθητο δέρμα: Το ευαίσθητο δέρμα θέλει για ακόμη ένα λόγο περιποίηση και ειδική φροντίδα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει σκληρά χημικά και αρκετό άρωμα. Βέβαια, προσπαθήστε να αποφύγετε και το σαπούνι γιατί ξηραίνει την επιδερμίδα.

Λιπαρό δέρμα: Για να αποφύγετε τη γυαλάδα της επιδερμίδας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα χωρίς λιπαρές ουσίες μια φορά την ημέρα ώστε να δείχνει το δέρμα σας ματ. Και προπαντός να το διατηρείτε όσο μπορείτε καθαρό! Αποφύγετε το σαπούνι γιατί μπορεί να το δέρμα σας να είναι λιπαρό και να ξεγελαστείτε αλλά το σαπούνι θα το ξηράνει και μπορεί να κλείσει και τους πόρους του προσώπου σας.

Ξηρό δέρμα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν απολέπισης μόνο μια φορά την εβδομάδα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και μην κάνετε μασάζ πολύ δυνατά ή για πολύ ώρα. Η ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα θα συμβάλει σημαντικά και το νερό εξίσου. Γιατί έτσι θα αποφύγετε και την αφυδάτωση του δέρματός σας.

dailymakeover

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook