Άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους διέτρεξαν οι δυο μοναδικοί κάτοικοι του χωριού Εξοχή στο Ξυλόκαστρο, όταν δέχτηκαν την «επίσκεψη» ληστών μέσα στο σπίτι τους! Οι αλλοδαποί κακοποιοί έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι εγκαταλείποντάς το χωρίς τροφή και νερό επί τέσσερα μερόνυχτα!

Προφανώς οι δράστες γνώριζαν ότι το σπίτι του ζεύγους ήταν το μοναδικό κατοικημένο στο εγκαταλελειμμένο χωριό και αποτελούσαν το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδιά τους να ρημάξουν τα σπίτια της περιοχής! Έτσι, τους αιφνιδίασαν και, αφού τους έδεσαν χειροπόδαρα, άρπαξαν ό,τι θεώρησαν αξίας από το σπίτι τους και το αυτοκίνητό τους με το οποίο διέφυγαν ανενόχλητοι!

Ο γιος των θυμάτων, που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του χωρίς να τα καταφέρει, δεν υποψιάστηκε ότι τους είχε συμβεί κάτι κακό! Έτσι, πέρασαν τέσσερα 24ωρα ώσπου να καταφέρει να λυθεί ο πατέρας του και να τον ειδοποιήσει! Στο χωριό έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν πόσα σπίτια χτύπησε η συμμορία των ληστών και να βρουν τους ιδιοκτήτες τους για να καταγράψουν τι έχει κλαπεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook