Σειρά ενημερωτικών εξορμήσεων στους δήμους του Νομού Ηρακλείου υλοποιεί το ΠΑΣΟΚ ώστε να μεταφέρει το μήνυμα της \”Αυτοδύναμης Ελλάδας\”.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου και με στόχο την ενημέρωση των πολιτών του Νομού για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα αλλά και το διακύβευμα των εκλογών, συνεχίζει τις διαδημοτικές συναντήσεις. Με τη συμμετοχή των μελών της Ν.Ε. Ηρακλείου, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

1. Δήμος Χερσονήσου (Τρίτη 24 Απριλίου 2012, ώρα 7:00μ.μ.)
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο και θα συμμετέχουν στελέχη από τις Δημοτικές Ενότητες Χερσονήσου, Μαλλίων, Γουβών, Επισκοπής και από την Τ.Ο. Μοχού.

2. Δήμος Ηρακλείου (Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, ώρα 8:00μ.μ.)
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ν.Ε. στην οδό Εμμ. Καστρινάκη 23 και θα συμμετέχουν στελέχη από τις Δημοτικές Ενότητες Ηρακλείου, Νέας Αλικαρνασσού, Τεμένους, Γοργολαινίου, Παλλιανής.

3. Δήμος Γόρτυνας (Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, ώρα 8:00μ.μ.)
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Δέκα και θα συμμετέχουν στελέχη από τις Δημοτικές Ενότητες Αγίας Βαρβάρας, Γόρτυνας, Κόφινα, Ρούβα

4. Δήμος Φαιστού (Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, ώρα 7:30μ.μ.)
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις Μοίρες και θα συμμετέχουν στελέχη από τις Δημοτικές Ενότητες Μοιρών, Τυμπακίου, Ζαρού και από την Τ.Ο. Πιτσιδίων.

5. Δήμος Μινώα (Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, ώρα 7:30μ.μ.)
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αρκαλοχώρι και θα συμμετέχουν στελέχη από τις Δημοτικές Ενότητες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου, Θραψανού.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες συναντήσεις έχουν γίνει στους Δήμους Αρχανών – Αστερουσίων (Πεζά) και Μαλεβιζίου (Γάζι).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook