Γεννήθηκα στα Χανιά στις 22/10/1959. Ολοκλήρωσα τις Γυμνασιακές μου σπουδές στο Β’ Γυμνάσιο Χανίων στη μαθητική κοινότητα του οποίου υπήρξα Πρόεδρος.

Σπούδασα πολιτικές επιστήμες, διεθνές δίκαιο, επικοινωνιακή στρατηγική, crisis management στο πανεπιστήμιο Chieti της Ιταλίας. Στο ίδιο ακαδημαικό ίδρυμα πραγματοποίησα τη διδακτορική μου διατριβή με θέμα «Η σοσιαλιστική σχολή και η αντιπαράθεση με τους φιλελεύθερους στην Ελλάδα μετά το 1975».

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο πολεμικό ναυτικό με την ιδιότητα του κρυπτογράφου.

Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, εργάστηκα σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα είμαι στέλεχος της ΑΝΕΚ.

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων το 1978, μέλος της Εθνικής Διοικούσας Επιτροπής, διετέλεσα Γραμματέας των οργανώσεων στην Ευρώπη καθώς και Αναπληρωτής Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Επίσης, μέλος της πενταμελούς ομάδας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 έως το 2003. Από το 1991 έως και το 1993, Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Τζανή Τζανετάκη, με αντικείμενο την περιφερειακή αποκέντρωση & ανάπτυξη.

Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στα Χανιά το 1993, 1996 και 2000.

Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Καλογεράκη απόφοιτο Αγγλικής φιλολογίας και έχω ένα γιό, φοιτητή σήμερα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook